BBB-website-home-balk-3.png
MEDIA
BBB-website-home-balk-3.png

STYLE 020
ZWARE JONGENS

Bij vlees hoort vuur en dus een goeie braai. Van draagbare exemplaren tot enorme gasunits: barbecues zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Die van BadBoysBrand – Made in Jail zijn net een tikkeltje spannender.

Het verhaal begon toen reclameman Bas van der Landen werd uitgenodigd voor een rondleiding in de penitentiaire inrichting in Heerhugowaard. Directeur Frans Douw nodigt al jaren bedrijven uit. In de hoop op werk voor de gevangenen, maar ook om de beeldvorming rondom deze bad boys positief bij te stellen.

Van der Landen zag tijdens zijn bezoek ergens in een hoek een industrieel vormgegeven tuinhaard staan. Hij was onder de indruk. Op de terugweg in de auto brainstormden hij en zijn zakenpartner over het in de markt zetten van deze producten et voilà: Bad Boys Brand werd geboren. Van der Landen kan zijn creativiteit helemaal kwijt in het merk. Het logo is voorzien van tralies, alle producten van een heus serienummer en de barbecue tools worden verkocht onder de noemer ‘Choose your weapon’. In het assortiment een Bone Collector voor de spareribbotjes, buitenhaarden Sparta (ruim 2 meter), Mini-Me (65 centimeter) en natuurlijk de Black Beast Barbecue. Voor echte fans is er ook een kalender of een giftcard met de tekst: “Ga direct naar de gevangenis… en verlaat de gevangenis zonder te betalen. ” Verkoop gebeurt voornamelijk via de website, maar wie wil kan de spullen zelf ophalen in de gevangenis. Via een vijf meter hoog hek kom je het terrein binnen. Zowel de auto als jijzelf wordt van  top tot teen gecontroleerd op smokkelwaar. Je mobiele telefoon mag niet mee naar binnen.


BBB-website-home-balk-3.png

BBB-krantenartikel-nhd.png

BBB-website-home-balk-3.png

© 2014 - 2024 Bad Boys Brand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel