BBB-website-home-balk-3.png
MEDIA
BBB-website-home-balk-3.png

SCALA ALKMAAR
KANS MAKEN OP DE MOOIE HOUTKACHELS VAN BADBOYSBRAND?
BAD BOYS BRAND BIEDT SCALA EEN HOUTKACHEL AAN T.W.V. €170

Scala is een enthousiast muziektheatergezelschap dat zich jaarlijks inzet op een musical in theater de Vest in Alkmaar te brengen op hoog niveau.

Scala speelt op 11 en 12 maart 2016 de musical Bad Girls. Dit jaar speelt Scala voor een goed doel, het Exodushuis in Alkmaar. Bad Boys Brand steunt dit initiatief door het aanbieden van een kachel voor de loterij in de pauze van de voorstelling. De opbrengt van de loterij gaat naar Exodus. Exodus trekt zich het lot aan van ex-gedetineerden en gedetineerden in de laatste fase van hun detentie. De meesten willen de criminaliteit achter zich laten, maar kunnen dat niet op eigen kracht en Exodus biedt hen intensieve ondersteuning.

De musical Bad Girls is gebaseerd op de veelvuldig bekroonde Britse televisiereeks over het leven in een vrouwengevangenis. Vrouwenvleugel en Celblok H zijn daarvan afgeleid. De voorstelling geeft de gevoelens weer die leven bij de bewoners van het Exodushuis Alkmaar en daardoor past stichting Exodus heel goed bij Bad Girls.

Het is een rauwe, ontroerende en humoristische voorstelling die zich afspeelt in een vrouwengevangenis. Tegenstellingen en overeenkomsten tussen gedetineerden en bewakers. Verdeeldheid tussen het gevangenispersoneel. Krachtige vrouwen, veroordeeld tot elkaar. Alles komt tot een zinderende climax.

Scala en Exodus hopen dat u 11 en 12 maart bij aanwezig bent in Taqa Theater de Vest, om te genieten van een mooie voorstelling en zo het goede doel te steunen!  Kaarten zijn te bestellen via www.scala-alkmaar.nl

BBB-website-home-balk-3.png

BBB-krantenartikel-nhd.png

BBB-website-home-balk-3.png

© 2014 - 2024 Bad Boys Brand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel